Evo koje bolesti ti prete tokom života na osnovu tvog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima svoje odlike i karakteristike koje mu mogu uticati na kvalitet života.

Između ostalog, znak u kom ste rođeni otkriva koje su vam slabe tačke kada je u pitanju vaše zdravlje, koje bolesti vam prete i koji organi su vam najugroženiji.

Samo potražite svoj znak i otkrijte kako da sačuvate svoje dobro zdravlje i poživite dug život.

Ovan

Ovan je povezan sa glavom. Vi ste odvažni i ne date na sebe, ali ponekad umete biti previše tvrdoglavi. Kako ste mislilac sa jakim moralnim načelima, vaša preterana analiza svega može dovesti do glavobolje, migrena ili stezanja vilice. Izbegavajte bespotrebne sukobe koji će vas samo iznervirati.

Bik

Bik je povezan sa vratom i ušima. Nažalost, možete patiti zbog oslabljenog imunog sistema, što znači česte prehlade, alergije i grip. Vi ste snažni i jurite za svime što želite u životu, ali nemojte žrtvovati svoje zdravlje. Nađite vremena da se opustite i popijete čaj kako biste se brže oporavili.

Blizanci

Vaš znak povezan je sa rukama i plućima. Kako ste energični i društveni, sebe izlažete mnogim ljudima i bacilima. Setite se da operete ruke kako ne biste pokupili virus ili zrazu. Ne treba da izbegavate ljude, ali budite oprezni kada znate da okolo vladaju virusi.

Rak

Ovaj znak povezan je sa grudima i stomakom. Intuitivni ste i emotivni. Teško opraštate, što dovodi do anksioznosti. Sve te negativne misli mogu dovesti do problema sa varenjem i želucem. Rakovi moraju pronaći zdrav način da se oslobode svojih emocija.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI…

Add Comment